Hva Er Vaping?

General

Vaping er den elektroniske versjonen av røyking, du brenner en tobakk som genererer noen røyk mens du inhalerer den. Hvis du bruker den elektroniske røyken, e-væske i tanken eller kartomisereren blir oppvarmet til den blir til flytende damp, så blir denne dampen inhalert. Gå til nettstedet vårt for å få tilbud på salg av vulkanfordamper akkurat nå! besøk oss på https://enikotin.no.

På grunn av bruk av damp i den elektroniske røyken kalles det vaping.

Hvorfor regnes ikke damp som røyking?

Den elektroniske røyken inneholder ikke en av de 4000 giftige kjemikaliene og kreftutløserne som er funnet i tobakkrøyken, og det gjør at damp blir den alternative og sunne måten å røyke på.

Den elektroniske røyken er ikke inkludert i de engelske “No Smoking” -skiltene, så det er lovlig å dampe hvor som helst, det gjør dem ideelle å bruke mens de jobber, reiser og mye mer.

Den elektroniske røyken har ikke helserisiko for passive røykere.

Med E-sigaretten er det ingen farge- og hudendringer, det kommer ingen røyklukt på håret og klærne, og du vil ikke ha røykpust.

Er vaping en alternativ måte å slutte å røyke?

Den elektroniske røyken eller sigaren selges ikke som metoden for å slutte å røyke, selv om det er mange som bruker den av denne grunnen.

Det er et produkt som har blitt solgt som en alternativ måte å røyke på, men vi liker å tenke på dampingen som en måte å redusere den negative virkningen for røykere på grunn av bekymring for menneskers helse som er forårsaket av røyking vane. Vaping er utrolig populært! Selv antallet røykere fortsetter å synke, mens antallet elektroniske røykere fortsetter å øke rundt om i verden med en forbløffende hastighet!

På grunn av mange merker og modeller av e-sigaretter som er tilgjengelig, fortsetter det store vapermiljøet online å gyte. Det er så mange forum, blogg og nettsteder som tiltrukket mange mennesker ved å diskutere vaping som e-liquid smaker, e-sigarettmodeller og de nyeste modene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *